lördag 21 januari 2017

Inspirerande KD kick-off i Markaryd med hälsning från Ebba Busch Thor


Kristdemokraternas lokala kick-off på Ekebacken Hotell & Konferens startade med en personlig hälsning från partiledare Ebba Busch Thor till alla våra förtroendevalda. Bättre inspiration kunde vi knappast få. Stämningen var verkligen på topp under hela lördagen såväl i gruppdiskussionerna som i storsamlingarna. Det var roligt att så många ställde upp under större delen av dagen för att diskutera strategi, organisation och inte minst politik inför de två år som är kvar av mandatperioden och inför valet 2018.

För egen del är jag glad att ha så många kloka och visionära medarbetare i mitt team i Markaryd. Det är en stor förmån att så öppet och förtroendefullt kunna diskutera och komma fram till en gemensam linje för vårt agerande. Det stödet är avgörande för att jag ska kunna vara trygg och tydlig i min roll. Vi vet att vi kan lita på varandra!

Det finns också ett stort mått av engagemang och ansvarstagande för att förvalta det förtroende vi fått i kommunen och det gör mig både stolt över det vi lyckats genomföra och trygg i att vi kommer att förverkliga ännu mer, allt för Markaryds kommuns bästa.

Självklart kommer vi också att berätta vilket parti på riksplanet det är som lägger skarpa förslag på ett bättre livspussel för barnfamiljerna genom bland annat sänkt skatt med 1.000 kronor i månaden, fler poliser för att skapa trygghet i alla delar av vårt land, en sjukvård som inte behandlar patienterna olika beroende på var man råkar bo i landet, introduktionsanställningar för dem som står längst från arbetsmarknaden, sänkt skatt för pensionärer och mycket, mycket mer. Nu lägger vi, helt enkelt, in en växel till!    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar