onsdag 8 februari 2017

Årets företagare - Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB
Ikväll korades Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB till Årets företagare i Markaryds kommun. Ägarna Marcus Nilsson och Jonas Johansson fick ta emot utmärkelsen, diplom och blommor och motiveringen lästes upp av Ronny Vidigsson, ordförande i Företagarna Markaryd. Elservice är ett ganska nytt företag som grundades 2009 och som vuxit snabbt under de här åren. Kunderna finns fråmst i närområdet, men det största jobbet hittills har man utfört i Stockholm där man var elentreprenör för bergrumsgaraget i Vanadisberget i Vasastan.
Årets rookie blev Jane Nilsson som driver Träningsinspiratören i Markaryd. Jane är utbildad löpcoach och gruppinstruktör på Urban Tribes i Stockholm och motiverar till träning både i grupp och som personlig tränare.

Markaryds kommun vill naturligtvis uppmärksamma pristagarna och jag och näringslivschefen uppvaktade med blommor och ett litet hyllningstal. Entreprenörskapet i Markaryds kommun är enastående och det är fantastiskt roligt att få vara med och följa dessa unga företagare som så engagerat och klokt bygger upp sina företag.

Ett stort GRATTIS och lycka till i fortsättningen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar