fredag 2 mars 2018

Vilket lag!
Kristdemokraternas kommun- och landstingsdagar lär vara Sveriges största partiarrangemang efter Moderaternas Sverigedagar. I helgen var drygt ett tusen kommun- och landstingspolitiker samlade i Jönköping för att låta sig inspireras inför valet i september och fredagens arrangemang gjorde nog ingen besviken. Ebba Busch Thor höll ett lysande inledningstal som följdes upp av ett minst lika inspirerande tal av vice partiordförande Jakob Forssmed. 

Men stämningen höjdes ytterligare när de övriga Alliansledarna Ulf, Jan och Annie kom in på scen och visade vilken optimism och laganda det här gänget besitter. Ibland säger man att den som har roligast vinner, och om det talesättet är sant kommer nuvarande regering inte att ha en chans.

Själv bidrog jag genom att tillsammans med Lennart Bondeson, kommunalråd i Örebro, hålla i ett seminarium om ansvarsfull ekonomi och pensionärernas villkor. Dessutom hann jag med att marknadsföra SKL i deras monter, liksom att vara gäst hos Christer Östlund i Svenskt Näringslivs monter.

Dagen avslutades som sig bör med en lyckad festkväll där bandet Mack5 inte gjorde någon besviken. Ett riktigt bra första dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar