lördag 3 mars 2018

Möte med två giganter!
Andra dagen av Kristdemokraternas kommun- och landstingsdagar blev minst lika intressant som den första. De två kristdemokratiska giganterna Kjell Magne Bondevik och Alf Svensson talade över "Val i med- och motgång" och fortsatte därefter i ett samtal från scenen. Det var nog ingen som var oberörd över det ideologiska budskapet som lyftes fram.
Den förre slöseriombudsmannen Martin Borgs höll ett intressant föredrag om kommunalt slöseri. Martin är känd bland annat för boken "365 sätt att slösa med dina skattepengar", som också låg till grund för filmen "Någon annan betalar". Filmen går att se gratis på YouTube. Själv hade jag förmånen att ha Martin vid mitt bord under fredagens festkväll.

Statsvetaren Tommy Möller gav en hel del insikter i hur väljarna tänker, vilket delvis var en nyvunnen kunskap. Dessutom hölls en rad seminarier med olika teman inför det fortsatta valarbetet.

Sammanfattningsvis blev de här dagarna mycket inspirerande och de kommer säkert att sätta en hel del avtryck i det fortsatta arbetet i många partiavdelningar runt om i landet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar