lördag 19 september 2015

OF Ekeri i Markaryd 20 år!
Under helgen har ett av våra fina företag i Markaryd - OF Ekeri - firat sitt 20-årsjubileum. När grundaren Erik Olsson gick i pension startade han familjeföretaget som under de här åren vuxit i både omsättning och omfattning. Erik hade en mångårig och gedigen erfarenhet från lastbilssidan som kom väl till nytta för företaget. Idag har man massor av kunder på åkerisidan och ingen kan väl undgå att se företagets logotype på de släpvagnar som trafikerar våra vägar. Erik har nu trappat ner och lämnat över det mesta ansvaret till sina barn, som framgångsrikt fortsätter att utveckla företaget. 
Lagom till dagens jubileum har kontorsbyggnaden utökats och 400 kvm lageryta har tillkommit för de reservdelar som man behöver hålla i lager. Företaget satsar på kvalitet, något som verkligen märks när man besöker anläggningen på Ulvarydsområdet. Ett annat framgångskoncept är service och goda relationer. Föga förvånande är man ett av landets mest kreditvärdiga företag, vilket man som besökare noterar i form av alla de inramade triple-A utmärkelser.som hänger på väggarna i den moderna kontorsbyggnaden. 
I samband med jubiléet fanns ett stort antal ekipage utställda, vilka deltog i tävlingen Anniversary Trophy 2015. Förutom välskötta ekipage av mer vardaglig karaktär fanns också några värstingar med, vilka väckte stort intresse. Tillsammans med näringslivschefen Bengt-Göran Söderlind överlämnade jag en lite blomma från Markaryds kommun och gratulerade Erik, Claes, Bo och all övrig personal. Vi är stolta över att ni finns med ett företag i Markaryd och vi önskar er lycka till i fortsättningen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar