måndag 22 oktober 2012

Årets Företagare i Markaryd


I torsdags hade jag förmånen och nöjet att, tillsammans med Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist, få dela ut priset Årets Företagare till inte mindre än två mycket värdiga mottagare. Utmärkelserna gick till Pelle Bäfwer på Södra Århults Torv AB och till Titti och Ronny Svensson på Timsfors Bil & Traktortjänst AB.

Båda företagen är utmärkta exempel på ett gott entreprenörskap och har, från att ha startat i liten skala, växt till två företag som idag vardera har 10-15 anställda. Pelle, Ronny och Titti är i allra högsta grad fortfarande aktiva i sina företag och är mycket goda representanter för det framgångsrika näringslivet i Markaryds kommun.

På plats fanns också Jessica Karlsson från JMG Trädvård, ett företag som hon driver tillsammans med sin sambo Mathew Gamble. Båda två är utbildade arborister och driver ett eget företag inom branschen sedan 2008. Jessica, som för en vecka sedan utsågs till Årets Unga Företagare i Kronoberg uppmärksammades med blommor och standar.

Ett 50-tal personer deltog i festligheterna på Stora Hotellet där man, förutom prisutdelningen, fick lyssna till ett anförande av Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist. Dessutom talade undertecknad, näringslivschef Bengt-Göran Söderlind och Företagarnas ordförande i Markaryd Lars.Inge Kristiansson. På det hela taget en trivsam och festlig tillställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar