måndag 13 september 2010

Mötesplats Markaryds marknad

Markaryds marknad har en 500-årig tradition och är alltid lika rolig att besöka. Som vanligt hade Kristdemokraterna sitt tält mitt i huvudstråket och vårt lotteri hade en strykande åtgång. Roligt att det uppskattas, men det är kanske inte så konstigt med så fina och många vinster.
.
Själv ägnade jag den mesta tiden till att prata med folk. Det är otroligt vad många som spontant kom fram till tältet för att få samtala med oss. I stort sett alla önskade lycka till, tyckte det har varit bra insatser av oss under mandatperioden och väldigt många uttryckte sitt stöd genom att lova rösta på oss eller sade sig redan ha gjort det.
.
Personligen tycker jag man får en riktig energikick när man får höra detta. Det enormt stora stöd vi fick förra valet förpliktigar och valet blir trots allt en värdemätare på hur vi lyckats förvalta detta förtroende. Av samtalen på marknaden att döma känns i alla fall medvinden ganska stark. Jag hoppas verkligen den håller i sig både lokalt, regionalt och nationellt, så kan nästa söndag bli riktigt rolig. Tack alla ni som gav så mycket uppmuntran och stöd - det värmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar