lördag 30 september 2017

Färgloppet inledde "Världens Barn-veckan"
Finalveckan på insamlingen till Världens Barn startade ikväll med en repris av fjolårets succé "Färgloppet". I år var vädrets makter betydligt bättre och jag uppskattar att drygt 200 personer mötte upp i Strömsnäsparken för att springa eller promenera detta lopp. Aktiviteten lockar främst barn och ungdomar, men en hel del vuxna fanns också med i startledet, låt vara med något vitare t-shirts än det yngre garde som glatt lät sig stänkas ned med färgpulver av olika kulörer.

Det är Samhällsföreningen, Strömsnäsbruks IF och Gymnastikföreningen som förtjänstfullt håller i arrangemanget och hela behållningen av startavgiften tillfaller insamlingen till Världens Barn.Under hela den kommande veckan kommer det att ordnas ett stort antal aktiviteter i syfte att samla in pengar. Tipspromenader, skivor till kaffet, konserter, sopplunch, second hand-försäljning och mycket mer står på programmet. Och så blir det flera föreställningar med "Black- light - den sista Bondfilmen". Filmen, som gått på olika biografer sedan premiären i maj, har nog snart spelat in en halv miljon kronor. Ett fantastiskt resultat av ett helt ideellt projekt som blivit en succé.

Så passa på att vara med så mycket du kan och skänk pengar till insamlingen. Tillsammans kan vi hjälpa Världens Barn och varje bidrag som kommer in gör skillnad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar