tisdag 19 september 2017

Välbesökt frukostmöte på RastaDet var som vanligt både fullsatt och festligt när Tlllväxt Markaryd AB arrangerade höstens första frukostmöte på tisdagen. Cirka 125 företagare och gäster hade mött upp för att ta del av ett digert program. Platschefen Ulf Andersson visade runt i den nya Rasta-anläggningen, som även inrymmer en Preem-mack och Burger King. De första månaderna har varit lyckosamma och över förväntan, vilket är glädjande,
Mikael Tervaniemi från ägarfamiljen berättade om Rastakoncernen som i år förväntas slå rekord i omsättning. Det är imponerande vilka volymer det handlar om. Under 2016 serverade Rasta totalt till exempel 1,5 miljoner dagens lunch, 100 ton köttbullar, 50 ton pyttipanna och 350 ton potatis samt mycket mer.
Karina och Henrik Pedersen berättade också om sitt företag, Askungen Vital AB, som återför aska från förbränningen av biomassa till skogen. Genom denna askåterföring sluts kretsloppet och viktiga ämnen återförs till skogen. Självklart är företaget PEFC- och ISO-certifierat.Utöver detta blev det som vanligt information om aktuella ämnen från Tillväxt, kommunen och polisen, samt möjlighet till mingel, trevlig samvaro och kontakter. Att upplägget på våra företagsfrukostar är ett vinnande koncept står helt klart med tanke på den mycket goda uppslutningen varje gång. Bra jobbat, helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar