tisdag 2 juli 2013

Sommaravslutning med skogens konung

 

I söndags höll Kristdemokraterna i Markaryd sin sommaravslutning på Smålandet, Markaryds Älgsafari, som i år firar tio år. Under de här åren har familjen Karlsson byggt upp sitt företag till en av länets främsta turistattraktioner. Varje år besöks parken av mellan 25-30 000 besökare.

Ett 40-tal kristdemokrater fyllde safaritåget och med Karl-Åke som chaufför och guide får man en helhetsupplevelse och en verklig närkontakt med skogens konung liksom med de bisonoxar som finns i den bisonpark som sedan 2008 också ingår i Smålandet. Efter den guidade turen bjöds det på kaffe och våfflor i våffelstugan och möjlighet till besök i souvenirbutiken.


Karl-Åke och hans familj är ett lysande exempel på den entreprenörsanda som många besitter i Markaryds kommun. Familjen har själv byggt upp parken och renoverat den gamla gården som idag är samlingspunkt både före och efter besöket i parken. Allt är snyggt och smakfullt restaurerat och det märks hur man brinner för sin verksamhet. Det här är ett ställe där både människor och djur trivs på!

Ett stort tack till familjen Karlsson med personal från Kristdemokraterna i Markaryd för en trevlig eftermiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar