torsdag 3 mars 2016

Rekorddeltagande vid Tillväxts frukostmöte
Med 160 besökare vid Tillväxt Markaryd AB frukostmöte på Johanson Design idag slogs rekord i antal deltagare för dessa populära arrangemang. Som vanligt är det intressant att komma till detta framgångsrika företag som ligger i framkant vad gäller moderna designmöbler för offentlig miljö. På plats var även en av företagets designers, Johan Lindsten, som i en kort föreläsning inspirerade deltagarna att tänka utanför boxen.

Förutom Johansons presenterade sig ytterligare två företag. Redovisningsbyrån Tranan AB, som bedriver sin verksamhet i Traryd, har successivt växt och är idag ett ganska stort företag inom ekonomi- och redovisningsbranschen. 

Det allra färskaste företaget som visade upp sig var Markaryds Crossfit, som under ledning av Jonathan Bengtsson byggt upp sin verksamhet i ett gym på Västergatan i Markaryd.

På plats var också hela klass 5 B från Timsfors skola, som gick till länsfinal i "Vi i femman", där de förlorade på mållinjen med en ynka poäng. Dessutom presenterade Köpmannaföreningens nya ordförande, Åsa Balkhed, sig och Christel Fritofssion berättade kort om renoveringen av stationen och projektet "Destination Markaryd" som blir tema vid nästa frukostmöte. Lokalpolischef Andreas Andersson berättade om den nya polisorganisationen och jag själv gav en kort lägesrapport om vad som är aktuellt i kommunen.

Allt detta hanns med inom de två timmar som stod till buds och omdömet var mycket gott om studiebesöket och det digra programmet. Helt klart en riktig energipåfyllning, vilket är nog så viktigt att få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar