tisdag 17 oktober 2017

Trevligt företagsbesök hos PMJ


I stort sett varje vecka är jag ute på besök hos något företag i Markaryds kommun. Idag var det dags att, tillsammans med politiker och tjänstemän i vår planberedning, besöka Jessica och Martin Johansson med personal på PMJ Glas & Metall AB i Markaryd. Företaget, som har drygt 10 anställda, firar i år 25 år och utför de flesta arbeten inom glas och aluminium. Man bygger och monterar det mesta inom branschen; glaspartier, fönster, glasräcken, utför reparationer mm till kunder i hela södra Sverige och ända upp till Stockholm/Mälardalen. 

Det är glädjande att höra att företaget går för högtryck och att man har fullt i orderböckerna. För några år sedan uppförde man de nuvarande lokalerna på Anderslövsområdet och man har även en filial i Ljungby. Vid besöket diskuterade vi bland annat kompetensförsörjning, bygglov, upphandling och infrastruktur - frågor som är viktiga för nästan alla företagare vi möter. 

Vårt huvudsakliga syfte med de här besöken är att lyssna in vad våra företag tycker för att få signaler på hur vi kan bli bättre i vår service och för att få tips om vad vi kan göra - gärna tillsammans - för att Markaryds kommun ska bli en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i.

Tack för ett intressant besök! Jag önskar er alla på PMJ lycka till med ert företag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar