måndag 31 december 2012

Gott Nytt År 2013!


Så är det nyårsafton igen och dags att summera ännu ett år med massor av händelser; glädjeämnen såväl som besvikelser. Som vanligt kan man under de sista dagarna på det gamla året ta del av mängder med nyårskrönikor och tillbakablickar. Oftast är det de stora händelserna som lyfts fram. Och så kanske det är när man själv tänker tillbaka.

I samband med det här årsskiftet har jag varit kommunstyrelsens ordförande i Markaryds kommun i tio år. Till det kan läggas ytterligare fyra år som nämndsordförande. Det är helt otroligt vad snabbt åren gått och vad mycket som hänt i kommunen under den här tiden. Det har varit en stor förmån att få ha varit en del av kommunledningen under de här åren av utveckling och tillväxt.

Idag, nyårsafton 2012, tänker jag särskilt på de många personliga möten och sammanträffanden jag haft under de här åren. Tack till alla er som på olika sätt gett ert stöd och uppmuntran till mig i mitt förtroendeuppdrag! Tack för alla givande samtal, tankar och idéer! Tack för all inspiration, råd och vägledning!

Jag hoppas att 2013 ska bli ett år som ska präglas av optimism, framtidstro och förverkligade drömmar!
 
Ett riktigt Gott Nytt År till Er alla!

1 kommentar:

  1. GOTT NYTT ÅR till dig också Bengt! Dina insatser för Markaryd, Kronoberg, Sverige och Kristdemokraterna kan knappast överskattas. Tråkigt bara att det finns de som inte fattar detta! Du är väl värd all uppmuntran.

    SvaraRadera