tisdag 6 juni 2017

Festligt, folkligt och fullsatt när Rasta Markaryd invigdes!
Idag hade jag det stora nöjet att, tillsammans med VM-hjälten THomas Ravelli, klippa banden till Rastas nya anläggning i Markaryd. Detta är helt klart Rastas modernaste anläggning som, förutom en dygnet runt-öppet restaurang, även erbjuder en Burger King och en toppmodern bemannad Preem-station.

Satsningen vid den södra infarten till Markaryd och kommunen är både välkommen och efterlängtad. Kommunen, och inte minst näringslivschefen Bengt-Göran Söderlind, har lagt ner ett stort arbete tillsammans med Dan Tervaniemi (Rasta) och Bo Norrback/Magnus Rehn (Preem). Samtidigt skulle många fler kunna nämnas som under lång tid arbetat för att möjliggöra etableringen. Ett stort tack till er alla!
Invigningen satte extra färg på nationaldagen och det var många som passade på att äta lunch eller fika på den nya anläggningen, där platschefen Ulf Andersson med sin personal ser till att kunder och besökare trivs. Det fina vädret gjorde också sitt till för att ytterligare förhöja det historiska tillfället. Besökarna trivdes definitivt och det hördes många positiva omdömen från alla håll.

Rasta, Preem och Burger King blir med sin etablering också en stor arbetsgivare på orten som fångar upp många som vill arbeta inom tjänstesektorn med handel och restaurang. Den nya byggnaden med omgivningar ger också kvalitet i ett område som länge sett lite tråkigt ut, vilket kommer att lyfta hela den södra infarten till kommunen.

Från min och kommunens sida vill jag önska lycka till! Jag är övertygad om att etableringen kommer att bli en framgång och även bidra till att även kommunen kommer att få fler besökare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar