torsdag 8 juni 2017

Grattis alla studenter på KCM!


Idag var det traditionsenligt studentfirande på Kunskapscentrum Markaryd (KCM). Det tillhör ett av mina roligare uppdrag att varje år få hålla tal till studenterna under avslutningsmåltiden. I år var det för femtonde gången jag hade förmånen att få vara med vid denna fest! Under måltiden delas det även ut stipendier och betyg. Mösspåtagning och studentsång höjer stämningen så att den är på topp då det är dags att springa ut till familj, släkt och vänner som samlats utanför.
Efter ett ihållande regn, klarnade det upp runt lunchtid och det blev ett härligt sommarväder som välkomnade de ca 70 studenterna när de sprang ut till de väntande gästerna. Efter sedvanlig show från scenen promenerade hela kortegen till Brunnsparken där lastbilarna med de lövade och utsmyckade flaken väntade.
Nu är ni helt färdiga och nu väntar friheten och världen utanför skolans väggar. Ett stort grattis till alla studenter 2017 på KCM! Ett lika stort grattis till alla andra elever vid våra skolor som också slutar läsåret den här veckan!

Ni har gjort en fantastisk fin insats under året! Ett stort tack till alla lärare och övrig skolpersonal för ert arbete! Nu hoppas jag att ni alla får ett härligt sommarlov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar