fredag 30 augusti 2013

Skånesläp etablerar sig i StrömsnäsbrukFöretaget Skånesläp från Hörby öppnade idag sitt nya försäljningsställe i Strömsnäsbruk och välkomnades naturligtvis på plats av Markaryds kommun genom att företagets representanter Magnus Haraldson och Joakim Widesjö fick ta emot kommunens lyckönskningar och en liten blomma. Den nya etableringen ligger precis intill E4:an i ett mycket bra skyltläge.

Skånesläp har funnits sedan några år i Hörby, är ett växande företag och expanderar nu genom etableringen i Strömsnäsbruk. Man importerar och säljer bilsläp av fabrikaten Hapert, 4P och Variant. Hapert är en av Hollands största tillverkare av bilsläp, 4P är ett välkänt svenskt märke och Variant är en växande tillverkare från Danmark. Skånesläp är också generalagent för amerikanska Shadow hästtrailer och visade idag upp en riktig värstingvariant i form av en trailer plats för tre hästar samt en boendedel för två personer inklusive dusch, toalett och kök.Företaget ombesörjer även service och reparationer av släpvagnar, försäljning av reservdelar samt uthyrning av släp. Dessutom bygger man om släpvagnarna efter kundernas behov, vilket kan variera i ganska stor utsträckning. Idag har man fem anställda, men siktet är redan ställt mot fortsatt expansion.

Därför är det roligt att man valt Markaryds kommun och Strömsnäsbruk som etableringsort. Vi önskar Magnus och Joakim välkomna och hoppas att verksamheten ska bli framgångsrik! Idag och i morgon håller företaget öppet hus och inbjuder kunder, allmänheten och andra intresserade till ett besök.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar