fredag 29 april 2011

Bokslut 2010 – TACK för fantastiskt goda insatser!

Vid kommunfullmäktiges sammanträde ikväll gick vi igenom bokslutet för 2010. Det är ett återigen ett mycket bra bokslut som vi kan visa upp, inte minst till följd av alla de fantastiska insatser som utförs av vår personal och alla andra som på olika sätt bidrar till att leverera välfärdstjänster av hög kvalitet till våra kommuninvånare. Ett från hjärtat stort TACK till er alla för goda insatser under 2010.

Vid sammanträdet var det stor samstämmighet från alla nämnder. Även oppositionen och revisionen lovordade det goda samarbetsklimatet och vår enighet vad gäller stora och viktiga strategiska beslut för kommunen. För första gången någonsin uppnår vi full täckning av den upparbetade pensionsskulden, soliditeten ligger på 75% och kommunen är i princip skuldfri. Verksamhetsmässigt placerar vi oss i topp eller mycket högt i olika jämförelser.

Markaryds kommun är en mycket välskött kommun, något jag är väldigt stolt över. Det hoppas jag också att vår personal känner. Det vi tillsammans åstadkommer i Markaryd ger uppmärksamhet och tjänar som föredöme för många andra. Samtidigt finns det alltid saker som kan göras bättre och det gäller att inte slå sig till ro, utan hela tiden sträva mot nya mål. Men det är minst lika viktigt att glädja sig och njuta över vunna framgångar. Det förtjänar vi alla att göra. Tack ska ni ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar