fredag 15 februari 2013

Populärt frukostmöte - igen!Hela 90 personer från nästan lika många företag samlades igår för ännu ett av Tillväxt Markaryds populära frukostmöten. Den här gången hölls frukostmötet i Motorcentrums nybyggda lokaler i centrala Markaryd. Tre företag presenterade sig på ett trevligt sätt; Örjan Persson och Jörgen Rahmeloo informerade om Motorcentrum, Diana Nilsson berättade om sitt företag Kontorshjälpen och Ursula Persson, mäklare på Gränsbygdens Mäklarbyrå presenterade sinverksamhet.

Motorcentrum har verkat i Markaryd sedan 1940-talet, medan Gränsbygdens Mäklarbyrå startade sin verksamhet för några år sedan. Diana och Kontorshjälpen är ett strålande exempel på kvinnligt nyföretagande, där hon från att ha startat vid sidan av en ordinarie anställning, successivt växt till minst en heltidssysselsättning.Frukostmötena är en verklig mötesplats där det, förutom presentationer och information, ävenfinns plats för en hel del mingel och samtal över en kopp kaffe med tillhörande fralla. Stämningen är på topp och man gläds tillsammans över lyckade satsningar och vunna ordrar lika självklart som man kan dryfta och dela problem.

Varje gång Blir man lika glad över att intresset fortsätter att öka. Antalet deltagare har de senaste åren ökat markant och nya företag ansöker om medlemskap. Det står helt klart att frukostmötena fyller en viktig funktion i näringslivsarbetet och i våra ambitioner att göra ett kanonbra näringslivsklimat ännu bättre! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar