tisdag 10 juli 2018

Nu kan man anmäla sig till trygghetsboende i Strömsnäsbruk!

Det är så roligt att kunna leverera ett konkret erbjudande redan innan valet. Efter att under ganska lång tid ha arbetat och planerat för trygga och anpassade boenden för äldre är det äntligen möjligt att förverkliga detta. I dagarna får alla invånare från 70 år och uppåt i den norra kommundelen en liten broschyr som beskriver det erbjudande som Markaryds kommun och Victoria Park tillsammans går ut med.

Redan nu är det alltså möjligt att göra en intresseanmälan till de ca 20 lägenheter som kommer att erbjudas exklusivt för våra äldre invånare. Prospektet kommer att följas upp vid två tillfällen i augusti, dels vid ett offentligt möte den 14 augusti och därefter vid Strömsnäsfestivalen den 25 augusti, då det också blir visning av både lägenheter och själva servicehuset.

Totalt satsar Markaryds kommun och Victoria Park drygt 15 miljoner kronor för att genomföra renoveringar och ombyggnader så att funktionen verkligen ska passa målgruppen. Pensionärsföreningarna har varit drivande och positiva, så nu hoppas vi verkligen att det ska finnas ett stort intresse för ett trygghetsboende i Strömsnäsbruk. Det är en förutsättning för att projektet också ska vara möjligt att genomföra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar