onsdag 15 november 2017

Markaryd - årets vinnare av Bästa Tillväxt i Kronoberg























För tredje gången står Markaryd som vinnare i Kronobergs län när kreditupplysningsföretaget Syna presenterar resultatet av årets ranking. I den här rankingen är det kommunens företag som står i fokus och man mäter tre olika variabler  - ökat antal anställda, ökad vinst och en omsättningsökning på över fem procent.

Jag blir både stolt och glad över att vi har så många framgångsrika företag i Markaryds kommun. Genom sin tillväxt bidrar de i allra högsta grad också till kommunens utveckling och våra möjligheter som politiker och tjänstemän att bygga ett gott samhälle. Det finns därför all anledning att gratulera våra företag och entreprenörer till den här utmärkelsen.

















Det här resultatet är helt företagens förtjänst och inte kommunens. Samtidigt är det ett kvitto på att våra företag och vårt näringsliv mår bra. När de år efter år placerar sig i topp vad gäller tillväxt, visar det att företagen är stabila och tillräckligt starka för att klara sig i både hög- och lågkonjunktur. Det är något vi ska värdera väldigt högt och vara stolta över!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar