torsdag 3 december 2015

Öppet hus på Kunskapscentrum i Markaryd
Festligt, folkligt och fullsatt! Så skulle man kunna sammanfatta kvällens öppet hus på KCM, Kunskapscentrum i Markaryd, kommunens gymnasieskola. I flera dagar har elever och lärare planerat och förberett för att ta emot alla intresserade föräldrar och vänner samt elever som funderar på att söka en utbildning på KCM. Man blev inte besviken!

KCM är en fantastiskt fin gymnasieskola som vill vara elevens bästa skola. Här finns goda förutsättningar för att trivas, lära och utveckla sig. Lärarna är kompetenta och har ett genuint intresse för eleverna, något som märktes tydligt. Det var inte svårt att se hur engagerade man är i verksamheten och av att hjälpa varje elev till att nå de resultat man satt upp.

Programmet var digert och besökarna kunde ta del av en mängd intressanta saker. CAD-teknik och programmering, 3D-skrivare, logotype-
quiz, samhälls-memory, experimentverkstad i naturvetenskapliga ämnen, robotar, svetsning och mycket mer. Inte klokt vad dagens elever får lära sig mycket. Det var nästan så att man längtade tillbaka till skoltiden. 
Det var mycket intressant att besöka skolan ikväll. Alla som var där och inte visste vilken skola man ska söka till blev nog inte heller besvikna. Fantastiskt kul att vi har en så högkvalitativ gymnasieskola i Markaryds kommun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar