onsdag 26 mars 2014

Vitsippspriset 2014 till Ingemar Hansson!Idag delade vi ut Kristdemokraternas Vitsippspris 2014 till Ingemar Hansson, som är populär klassmorfar på Höjdenskolan i Markaryd. Ingemar har varit klassmorfar i flera terminer och känner en verklig glädje i sitt helt ideella uppdrag. Att han är uppskattad råder det inget tvivel om att döma av elevernas omdömen. ”Ingemar är bäst” var kommentaren från många elever när vi hade delat ut priset.

Motiveringen till vårt val av Ingemar lyder som följer:

”INGEMAR HANSSON tilldelas 2014 års Vitsippspris för sitt engagemang för barnen i Markaryds skola. Varje skoldag finns Ingemar på plats. Han är en trygg vuxen som med vänlighet och godhet möter varje elev. Ingemars insats och närvaro i skolan är ovärderlig för både elever och skolpersonal.”

Förutom ett inramat diplom och blommor fick Ingemar också en check på 2 000 kr.

Ingemar är en mycket värdig pristagare och han är ett gott exempel på vad man kan åstadkomma med ett ideellt engagemang. Han gör en tydlig skillnad och bidrar till en ökad vuxennärvaro som i sin tur innebär en lugnare skolmiljö och tryggare elever. Att han trivs med uppgiften går inte att ta miste på, inte heller att barnen trivs med Ingemar. ”Det ger mig så mycket tillbaka att vara klassmorfar, så det är ett uppdrag jag verkligen kan rekommendera andra”, sa Ingemar då han glad och rörd tog emot priset. Förhoppningsvis blir Vitsippspriset ett litet bevis på vår uppskattning, men det kan inte jämföras med glädjen att få betyda något för barnen.

Tack Ingemar, och grattis!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar