torsdag 22 december 2011

Julstädat i Ulvaryd

Nästa tio fulla säckar samt en mängd annat skräp blev skörden vid gårdagens städinsats på infarten till Ulvarydsområdet. Igår var det näringslivschefen Bengt-Göran Söderlind, Lars Henningsson (KD) och undertecknad som ägnade nästan två timmar var till att städa upp på nytt igen i området.

Förra städinsatsen gjordes för ett halvår sedan, men man kan konstatera att det "fyllt på" ganska snabbt. Detta trots att det finns två sopkärl i direkt anslutning till de uppställningsplatser där många långtradare parkerar.

Man undrar försynt hur det ser ut hemma hos de människor som bara slänger skiten där de för tillfället är. Ser det likadant ut som där vi städade igår kan man undra.

Nu jobbar vi ganska intensivt för att hitta en permanent lösning. Kommunen äger dock inte all mark i området, vilket innebär vissa begränsningar. Min förhoppning är i alla fall att vi ska hitta en ganska snabb lösning i närtid för att vända ett problerm till något positivt. I det korta perspektivet är det i alla fall städat till och över jul- och nyårshelgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar