tisdag 2 december 2014

Välbesökt frukostmöte!
Över hundra företagare deltog vid morgonens välbesökta frukostmöte som inleddes med en rundvandring på GlasLindbergs fabrik i Strömsnäsbruk. GlasLindberg har under lång tid varit en ledande tillverkare av dörrar, fönster, fasader och tak i glas och aluminium. Sjödins Fastigheter var också värd och informerade om sina planer att tillsammans med bl a kommunen fortsätta arbeta i ett projekt att utveckla attraktiviteten i Strömsnäsbruk. Sjödins Fastigheter är ett familjeföretag som förvärvar, förädlar och förvaltar bostadsfastigheter och har nu varit etablerade i kommunen i drygt tre år.

De drygt 100 gästerna fick även lyssna till närpolischef Anders Karlsson som, tillsammans med undertecknad, berättade om polisens och kommunens gemensamma arbete för att komma åt problematiken med ökad brottslighet. Vidare informerades om det fortsatta arbetet med tågtrafik till Halmstad, ett par UF-företag berättade om sin verksamhet och elever från klass 9 på Huneskolan marknadsförde årets Markarydshäfte.

Det är fantastiskt roligt att intresset är fortsatt stort för Tillväxts frukostmöten och att så många sluter upp för att utbyta information och knyta kontakter. Det visar än en gång på den fina gemenskap som finns mellan företagen och kommunen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar