torsdag 12 februari 2015

Årets Företagare i Markaryd
Igår hade jag nöjet att. tillsammans med Företagarna i Markaryd, dela ut utmärkelsen Årets Företagare. Den här gången gick priset till en mycket värdig vinnare, Motorcentrum i Markaryd. Företaget har funnits i flera decennier i Markaryd och har under senare år satsat stort genom en omfattande renovering, vilket inte bara varit ett lyft för företaget - utan även för kommunen. Man har jobbat oerhört målmedvetet med sina kundrelationer, vilket inte minst visat sig i de nationella utmärkelser man fått i form av "Årets kundmottagare" och "Årets återförsäljare" på transportsidan. På bilden ser ni delägarna och företagsledningen för Motorcentrum; fr v Örjan Persson, Jörgen Rahmeloo, Paul Johannesson och Göran Persson. Vilket bilmärke man säljer framgår också.
Vi delade också ut priset "Årets rookie" för första gången och det gick till Aldin Turcinhodzic och Sandra Vidigsson, ett ungt par som tillsammans äger företaget AT Däck & Rekondcenter. Företaget har funnits i ett par år och finns idag på Anderslövsområdet i samma lokaler som Sandras föräldrar har sitt företag.

Det är verkligen roligt att få uppmärksamma företagsamma människor på det här sättet. Starka företag och ett gott näringslivsklimat är grunden för samhällsbygget och vi som politiker måste förstå och uppvärdera detta. Därför är det viktigt att skapa förutsättningar för ett bra näringslivsklimat och det är en av mina prioriterade uppgifter.

Ett stort grattis till utmärkelserna och lycka till i fortsättningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar